Du kan støtte os ved at blive medlem, for kun 10 kr. i måneden eller 120 kr. årligt. Dit kontingent går direkte til hjælpearbejdet. Det vil sige, at vi bruger kontingentpengene til det projekt der står først for til at komme i mål. Overfør på Reg: 8401 konto: 1154139 eller Mobilepay: 848455 mærk *Kontingent*.

I flygtningelejeren i Idlib i Syrien er vinteren barsk, de seneste par år har man for at overleve kulden brugt områdets oliventræer til brænde, selvom disse tilhørte lokale bønder. Oliventræerne er ikke bare en ernæringskilde men i nogle tilfælde flygtningenes hjem.
For dit kontingent indkøber vi oliventræer der bliver genplantet i Idlib i Syrien.

Vilkår for registrering af oplysninger og medlemskontingent

  • Vi gemmer dine oplysninger i 5 år. Din sikkerhed er vigtig for os, og derfor videregiver vi aldrig dine oplysninger til tredjepart, jf. persondataloven. Vi bruger kun dine oplysninger i forbindelse med Femme future – Make it my business regnskab.
  • Kontingentet er ikke fradragsberettiget jf ligningsloven paragraf 8a, ligesom der heller ikke er fortrydelsesret på et medlemskontingent. Kontingentet pålægges ikke moms.
  • Det er altid muligt at opsige sit medlemskab, men indbetalte penge returneres ikke. Dette kan ske ved henvendelse til contact@femmefuture.dk

Tak for din interesse for Femme Future

Du kan støtte os via MobilePay på dette nummer:

848455

Kontakt

Har du spørgsmål? Udfyld formularen og bliv kontaktet af os!